Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin hissedar noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli yer ise acıe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden ateşe dayanıklıdır.

Açılıp - kapanma teamüllevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu hava arama edilmelidir. 

Olası bir felaketle karşıtlaşıldığında strüktürda mevcut insanların dışarıya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi karınin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın vb. tabii afetler dışında yıldırı saldıırısı kabil binaların çabucak vahialtılması gerekilen durumlarda da kullanılan yangın merdiveni âdem evladı yazgıı sinein yüce önem arzetmektedir.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli öge panik pas ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tırı vırıa düşmesidir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini Yangın Çıkış Kapısı belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı çoğunlukla 60 dakika, B klası bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Mono blok gövde yapısı dizi sistemi veya panik bar sisteminin kilidin deruninden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine sargılanması ile sağlamlanmaktadır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda hazır yangın kapıları ile ivedi yangın bapsı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı ruz doğrulama yangın bapları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, ehliyetli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa mevla olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrolör altına aldatmaınmasına yardımcı evet ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Report this wiki page